Trapleuning rond beuken 38 MM

Advies nodig? Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd bellen of mailen!

Tel: 085 – 06 04 530

Mail: info@vurentrappenwinkel.nl

1. Lengte van de leuning in Centimeters
2. Behandeling van de trapleuning
Onbehandeld
Één keer blank lakken
Twee keer blank lakken
3. Aantal leuninghouders
2 Leuninghouders
3 Leuninghouders
4 Leuninghouders
5 Leuninghouders
6 Leuninghouders
Geen leuninghouders meeleveren
4. Soort leuninghouders
Leuninghouder aluminium
Leuninghouder zwart aluminium
Leuninghouder Design aluminium
Leuninghouder Design zwart
Leuninghouder Design wit

Beschrijving

Op zoek naar een ronde beuken trapleuning? Met deze trapleuning geef je je trap een bijzondere uitstraling. De trapleuningen welke we op onze website aanbieden zijn allemaal gemaakt van hout. Hout is een populair en veelzijdig gebruikt product voor het maken van trappen en trapleuningen.

De trapleuning is gemaakt van Europees beukenhout. De trapleuning kan een vingerlas bevatten. De kleur van het hout is zeer licht bruin, en tegen beige aan.

We kunnen de beuken trapleuning voorzien van verschillende behandelingen. Zo is het mogelijk om de trapleuning 1 maal te lakken, maar ook 2 maal is mogelijk. Zo kun je de trapleuning direct monteren. Door te kiezen voor een behandeling bescherm je de trapleuning tegen invloeden van buitenaf.

Indien je de beuken trapleuning wilt behandelen met bijvoorbeeld een kleurolie, dan dien je dit zelf te doen. Doordat er zoveel verschillende soorten en kleuren zijn is het niet mogelijk deze allemaal toe te voegen aan ons assortiment.

Hoe lang moet mijn trapleuning zijn?

Indien je nog een oude trapleuning beschikbaar hebt, en deze voldoet aan je gewenste afmeting dan kun je deze nameten. Indien dit niet zo is meet je in een rechte lijn langs de trapboom de lengte op.

Indien je een trap hebt met hoeken, blijf dan circa 5 CM uit de hoeken. Dit voorkomt dat de trapleuningen elkaar raken.

Kunnen jullie deze leuning ook gebogen leveren?

Uiteraard is dat mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Het leveren van een gebogen trapleuning heeft iets meer moeilijkheden dan een rechte leuning, maar het is zeker haalbaar.

Wat is het verschil tussen de verschillende behandelingen?

Bij het bestellen van de trapleuning kun je kiezen of je de trapleuning één keer wilt lakken of twee keer wilt lakken. Wanneer je de trapleuning één keer lakt, is er een eerste beschermlaag op de leuning aangebracht. Kies je voor twee keer gelakt, dan kun je de leuning direct monteren.

Uiteraard dien je de beukenleuning na een bepaalde tijd weer af te lakken zodat de trapleuning goed beschermd blijft tegen invloeden van buitenaf, zoals hand vet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trapleuning rond beuken 38 MM” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *