Trapleuning rond mahonie 38 MM

1. Lengte van de leuning in Centimeters
2. Behandeling van de trapleuning
Onbehandeld
Één keer blank lakken
Twee keer blank lakken
3. Aantal leuninghouders
2 Leuninghouders
3 Leuninghouders
4 Leuninghouders
5 Leuninghouders
6 Leuninghouders
Geen leuninghouders meeleveren
4. Soort leuninghouders
Leuninghouder aluminium
Leuninghouder zwart aluminium
Leuninghouder Design aluminium
Leuninghouder Design zwart
Leuninghouder Design wit

Beschrijving

Op zoek naar een mahonie trapleuning?  Met deze ronde houten trapleuning geef je je trap een compleet andere uitstraling dan met een standaard trapleuning. Hout is een veel gebruikt product voor het produceren van trapleuningen. Daarnaast is het met veel stijlen en trapsoorten goed te combineren.

De trapleuning is geproduceerd van vol mahonie hout. De kleur van mahonie kan enigszins verschillen door de leeftijd van het hout. Het heeft een rode tot bruine kleur, welke na donkert wanneer de leuning ouder wordt.

We bieden de mahonie trapleuning aan met twee verschillende behandelingen. De keuze bestaat uit één of twee keer lakken. Wanneer je kiest voor twee keer lakken kun je de leuning direct ophangen. Bij één maal gelakt dien je de trapleuning nog te voorzien van een lak laag. De lak vormt een beschermlaag om je trapleuning die ervoor zorgt dat hij beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

Mahonie is ook zeer geschikt voor een behandeling met een lak of een dekkende verf. De trapleuning kan ook voorzien worden van een kleur zoals zwart, antraciet of witte verf.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trapleuning rond mahonie 38 MM” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *